اینجا واحد بازاریابیِ (شرکت فرآورده های پروتئینی کوروش (ملقب به KPC  هست!

همه ی ما اینجا در تلاشیم که با شما مشتری عزیز، تعاملات مثبت و پایداری ایجاد کنیم.

اکثریت قریب به اتفاق آدما، وقتی کلمه ی بازاریابی رو میشنون، تبلیغات به روش ویزیتورهای فروشگاهی براشون تداعی میشه!

شاید براتون جالب باشه، تحقیقات بازار، طراحی محصول، قیمت گذاری، بسته بندی و حتی تبلیغات، فقط ویترینی از کار ماست و بخش اصلی فعالیتمون اینه که چطور پیداتون کنیم، نیازهاتون رو به عنوان یه مشتری بفهمیم و ببینیم که برای حفظ و نگهداری شما ، باید چه کارهایی انجام بدیم؟!

در حقیقت هر اتفاقی که به تعاملِ دوطرفه ی سازمان و مشتری ارتباط داشته باشه، از کمپین های 360 درجه ی  فروش و بازاریابی گرفته تا یک تماس انتقادی یا پیشنهادی ساده، به حوزه ی فعالیت بازاریابی مربوط میشه و تلاش همکاران مارو می طلبه.

اعتراف می کنیم که کارمون اصلا راحت نیست ولی ارزش همراهی و همدلی شما  رو به شدت داره.


وظایف ما در واحد بازاریابی ::


جذب مشتری

 اولین وظیفه بخش بازاریابی، توانمند کردن  تشکیلات برای جذب مشتری ست. 

بدون مشتری، نه درآمدی وجود داره و نه تجارتی! جذب مشتری شرکت را برای بالا بردن حجم کارهای تجاری خود تقویت میکنه. البته بازاریابی انتهای کار فروش نیست و در این بخش به مشتری آگاهی داده می شه و سعی بر اینه که توجه مشتری به مسئله مورد نظر معطوف باشه.


حفظ مشتری

دومین وظیفه بخش بازاریابی حفظ مشتریان فعلی شرکت و افزایش و فعال کردن هر چه بیشتر آنهاست. این بخش از کار ممکنه قدری مشکل تر باشه و نیاز به سرمایه گذاری داشته باشه چون مشتریانی که به سختی از این در وارد شدن، به آسانی از در دیگر خارج میشن! 

مشکلات و مسائل زیادی وجود داره که قدرت شما را در این بخش محدود می کنه.


کسب درآمد

سومین وظیفه بخش بازاریابی حضور در بازار و کسب در آمد هستش. تا سال ۱۹۷۰ درآمد شرکت ها تنها از روی  مبالغ دریافتی و اسناد شرکت محاسبه می شد. اما امروز، سرمایه های نامحسوسی مانند خصوصیات و توانایی های ذهنی و فکری افراد، مشتریان با ارزش، امتیازات کسب شده و حس رضایتمندی مشتریان و… جزء درآمدها محسوب میشن و می تونن اثر مثبتی روی عملکرد شرکت داشته باشن.


تعیین مشتریان بالقوه و شناسائی نیازها و خواسته های آنها

مشتریان دودسته هستن:

مشتریان بالقوه (مشتریانی که در آینده محصولات ما را خریداری خواهند کرد و در مرحله بررسی و انتخاب قراردارن اما به محصولات ما تمایل دارن)

مشتریان بالفعل (مشتریانی که آماده خریداری محصولات ما هستن و نیاز به گذراندن مرحله دیگری ندارن و خریدار محسوب میشن )

در واحد ما، مشتری وخریدار تفکیک شده و مشتری بالقوه وبالفعل هم متمایز از هم هستن و با شناخت نیاز هرکدوم ، تلاش بر اینه که مشتریان بالقوه به خریدار تبدیل بشن.


تعیین بازارهای هدف

تیم بازاریابی باید بازارهای هدف را مشخص و براساس اولویت نسبت به نفوذ در آنها طبق سلسله مراتب بازاریابی اقدام کنه که این مراحل در بخش های دیگه ذکر شده و از عنوان نمودن مجدد آنها در این بخش خودداری کردیم.

طراحی محصول و همکاری با R&D

واحد بازاریابی  به خاطر ارتباط و شناختی که از مشتری داره، در طراحی محصول به بخش های تحقیق وتوسعه کمک می کنه .

توزیع کالا و خدمت در زمان و مکان مناسب 

ایجاد ارتباط مستمر با مشتریان و ارائه اطلاعات لازم 

بازخور از مشتریان و ارائه خدمات پس از فروش

هر سیستمی دارای ورودی ، فرآیند و خروجی هستش که نتیجه خروجی در ورودهای بعدی تاثیر گذاربوده و در نتیجه خروجی های بعدی اصلاح میشن ، وظیفه این گزارش از خروجی برعهده بازاریابان هستش تا با ارایه نتیجه بکارگیری محصول (اعم از کالا وخدمات) در اصلاح سیستم ومحصول گام بردارن .

نیل به اهداف سازمانی ( افزایش سهم بازار، سود و... )

ایجاد تفکر مشتری مداری

مدیریت بازاریابی و همکاران این بخش، فروش و بازارسازی با توجه به اینکه نقطه بقاء سیستم را متمرکز بر مشتری مداری و مشتری محوری میدونن، بایستی تمام دلایل اثبات این مهم را در اختیار سایر بخش هایی که با مشتری ارتباط ندارن بگذارن تا آنها هم با تفکر مشتری مدار بتونن در سیستم ادای خدمت کنند واین در حالیه که اگه سیستمی با تفکر مشتری مدار منسجم بشه در عرصه بازار موفق وماندگار خواهد بود.


دپارتمان های بازاریابی


دپارتمان تحقیقات بازار

برای اینکه شمارو بهتر بشناسیم و با ذائقه ی شما ارتباط ببشتری برقرار کنیم، لازمه که تیم تحقیقات بازار، مطالعه ی کاملی از رفتار شما بعنوان یک مصرف کننده به واحد بازاریابی و حتی سازمان ارائه بده.پیدا کردن فرصت های جدید برای معرفی محصولات و پیش بینی نیازهای شما، از مواد مهم دیگری هستش که وجود دپارتمان تحقیقات بازار رو برای ما و شما الزامی میکنه.


دپارتمان طراحی گرافیک 

طراحی زیبا، با رنگ ها و طرح های منحصربفرد، تاثیر غیرقابل انکاری بر میزان تقاضای مشتریان و مصرف کنندگان دارد.خلاقیت و سرعت عمل از ویژگی های بارز واحد گرافیک شرکت فرآورده های پروتئینی کوروش هستش.


دپارتمان دیجیتال مارکتینگ 

اگه بپذیریم که از لحظه ی آشنایی تا زمانی که پرداخت صورت میگیره، مشتری در یک سفر قرار داره، با اهمیت دیجیتال مارکتینگ بیشتر و بهتر آشنا میشیم.

سفری که همه چیز قراره در اون به صورت مجازی و غیرقابل لمس شکل بگیره و لازمه که یک تیم دیجیتال مارکتینگ قوی، از این موضوع پشتیبانی کنه.

در دنیای دیجیتال، ما با تصورات و ذهن مشتری ارتباط داریم و باید یک ذهنیت مثبت از محصول براش ایجاد کنیم.


دپارتمان ترید مارکتینگ 

ترید یکی از جذاب ترین دپارتمان های بازاریابی محسوب میشه که در تلاش هستش تا بیشترین حس مثبت و انگیزه رو برای مشتری و مصرف کننده ایجاد کنه.واحد ترید مارکتینگ فرآورده های پروتئینی کوروش(کیمبال) با هدف مشتری مداری و تسهیل فرآیند فروش برای مشتریان، ایجاد و در حال خدمت رسانی به شما عزیزان هستش.


دپارتمان ارتباط با مشتری

همکاران ما در دپارتمان ارتباط با مشتری، در تلاش هستن تا ارتباطی مانا و رضایت بخش با مشتریان و مصرف کنندگان داشته باشه و در حقیقت گوش شنوای سازمان محسوب میشن.

دپارتمان  فروش اینترنتی

در دنیای پر مشغله ی امروز، که زمان برای خریدهای با کیفیت و به صرفه که نیازهای اولیه و ثانویه ی ما رو پاسخگو باشه، به حداقل رسیده، فروش های حضوری، جای خودشون رو به فروش های اینترنتی دادن .

دپارتمان فروش اینترنتی با فروش های موثر در اُکالا و دیجی کالا توانسته کمک به سزایی در سهم بازار محصولات کیمبال داشته باشه.


دپارتمان روابط عمومی

دپارتمان روابط عمومی، به روزترین و پویاترین واحد بازاریابیه.واحدی که همکاران، مشتریان و مصرف کنندگان رو از کلیه ی اخبار و اطلاعات درون و بیرون سازمانی که مرتبط با صنعت غذا هستن، مطلع میکنه و به نوعی ارتباط سازی فروش و تبلیغات کمک می کنه.

در حقیقت واحد روابط عمومی، برخلاف دپارتمان ارتباط با مشتری، که گوش شنوای سازمان بود، زبان گویای سازمان محسوب میشه.